< Назад

IV Сојузно падобранско првенство

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Филмот е репортажа од Четвртото падобранско првенство на Југославија , што се одржа во Охрид во организација на Воздухопловниот сојуз на Југославија.

Автори:


Фотографии: