< Назад

Фабрика за фрижидери „Битола“

Производство: Вардар филм - Скопје

Жанр: Пропаганден филм

Род: Документарен филм

Времетраење: 7 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1960

Содржина: Запознавање со производствениот процес во фабриката за фрижидери „Георги Наумов“ од Битола и со асортиманот на готовите производи на фабриката.

Автори:


Фотографии: