< Назад

ПАЗ - Воена опасност

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 11 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1956

Содржина: Упатства наменети на цивилното население во случај на напад од воздух.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Снимател: Гаиќ Душан
Сценарио: Никовски Киро

Фотографии: