< Назад

Додека водата тивко шумоли

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 20 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 16

Година: 1979

Содржина: Апотеоза на напорите коишто ги вложуваат велосипедистите на велосипедска трка од типот - Tour de Yougoslavia.

Автори:


Други соработници:

идеја -- Ѓоко Поповски