< Назад

Поповски Ѓоко

Филмографија:

1964: Скопски репортер бр. 4 ( Асистент снимател, )
1964: Скопски репортер бр. 5 ( Асистент снимател, )
1964: Скопски репортер бр. 6 ( Асистент снимател, )
1964: Школски распуст ( Асистент снимател, )
1977: Фаулбал ( Снимател, )
1979: Додека водата тивко шумоли ( Снимател, Сценарио, )
1979: Ракувања ( Снимател, )
1986: Сестра ( Снимател, )