< Назад

Охридското културно и природно наследство

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 13 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1979

Содржина: Приказ на природните убавини и културно-историското наследство на охридскиот регион.

Автори:


Фотографии: