< Назад

Дуковски Ацо

Биографија: (1949 - )

Филмографија:

1980: Време, води ( Споредна улога, )
1981: Црвениот коњ ( Споредна улога, )
1982: Јужна патека ( Споредна улога, )
1997: Џипси меџик ( Споредна улога, )
1997: Преку езерото ( Споредна улога, )
1998: Збогум на 20-тиот век ( Споредна улога, )