< Назад

Ендровски Владимир

Биографија: (1963 - )

Филмографија:

1994: Пред дождот ( Споредна улога, )
1997: Преку езерото ( Споредна улога, )
1998: Збогум на 20-тиот век ( Споредна улога, )
2001: Прашина ( Споредна улога, )
2005: Контакт ( Споредна улога, )