< Назад

Гравчевски Владимир

Биографија: (1936 - )

Филмографија:

1967: Македонска крвава свадба ( Споредна улога, )
1968: Планината на гневот ( Споредна улога, )
1969: Републиката во пламен ( Споредна улога, )
1971: Македонски дел од пеколот ( Споредна улога, )
1995: Ангели на отпад ( Споредна улога, )