< Назад

Трпески Апостол

Филмографија:

1984: Нели ти реков ( Асистент снимател, )
1993: Светло сиво / Прекрасен свет ( Директор на фотографија, )
1997: Џипси меџик ( Директор на фотографија, )
2001: Литургија на Свети Јован Златоуст ( Снимател, )
2002: Каменот тежи на своето место ( Директор на фотографија, )
2003: Чекор пред времето ( Директор на фотографија, )
2004: Андер ( Директор на фотографија, )