< Назад

Илиев Диме

Биографија: (1952 - )

Филмографија:

1977: Исправи се, Делфина ( Главна улога, )
1988: Викенд на мртовци ( Споредна улога, )
2000: Хофманова 13 ( Актер, )
2005: Контакт ( Споредна улога, )