< Назад

Агенција осамени срца

Производство: Аквариус

Земја на потекло: Р. Македонија

Жанр: хумористична серија

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 313 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM:

Година: 2000

Содржина: Хумористична серија во дванаесет епизоди во две сезони, во секоја епизода засебно се прикажуваат случки од секојдневниот живот. Прикажани се најразлични ситуации со кои се среќава современиот човек барајќи партнер во агенцијата „Осамени срца“. Привата епизода е со наслов „Средба“, потоа следуваат „Љубовџија“, „Никогаш не е доцна“, „Гурман“, „Земи момче Македонче“, „Единствен услов“, „Коцкар“, „Опсесија“, „Стројник“, „Господин Инкогнито“, „Јокастин Комплекс“ и „Богомилка“.

Автори:


Други соработници :
аранжер -- Валентино Скендеровски
пеат -- Олгица Христовска, Џон Илија Апелгрин