< Назад

Кој е крив?

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Причините и најчестите виновници за сообраќајните несреќи.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Снимател: Буклевски Нико
Сценографија: Шумка Диме
Асистент на режија: Маркус Александар - Саша

Фотографии: