< Назад

Пожар

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: За најчестите предизвикувачи на пожари, за заштитата и борбата против оваа опасност.

Автори:


Фотографии: