< Назад

Предизборни разговори

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 7 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1965

Содржина: Предизборна активност за избори на општински, републички и сојузни пратеници од работните колективи во Македонија.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Снимател: Петковски Љубе
Организатор на снимање: Калиќ Милош, Вељковиќ Предраг

Фотографии: