< Назад

Писмо

Производство: Дигит Проп - Скопје, De Productie

Земја на потекло: Република Македонија, Холандија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 40 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Филмот е за еден поштар кој има „моќ” да ја знае содржината на писмата без да ги отвара и да ги предвиди последиците што тие писма ги предизвикуваат…

Автори:


Монтажа -- Menno Boerma
Музика -- Cor Bolten
Продуценти -- Annemiek Van Gorp, Rene Goossens