< Назад

Поп-Христов Кирил

Филмографија:

1991: Тетовирање ( Главна улога, )
1993: Македонска сага ( Главна улога, )
1997: Преку езерото ( Споредна улога, )
1998: Збогум на 20-тиот век ( Споредна улога, )
2000: Излез (Exit) ( Актер, )
2002: Судијата ( Музика, )
2002: Сликарот ( Главна улога, )
2004: Балканкан ( Споредна улога, )