< Назад

Јачев Владимир

Биографија: (1971 - )

Филмографија:

1991: Тетовирање ( Споредна улога, )
1994: Пред дождот ( Споредна улога, )
1995: Ангели на отпад ( Споредна улога, )
1997: Џипси меџик ( Главна улога, )
2003: Бубачки ( Актер, )