< Назад

Мугри во полињата

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Примена на агротехничките машини и вештачкото ѓубре на земјоделските стопанства во околината на Битола.

Автори:


Фотографии: