< Назад

Винојуг

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 16 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 1977

Содржина: Приказ на развитокот на Агрокомбинатот „Винојуг“ од Гевгелија.

Автори:


Фотографии: