< Назад

Портретот на младиот уметник во 21 век

Производство: Dream Factory - Скопје, International Film Camera Festival "Manaki Brothers"

Земја на потекло: Република Македонија

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 8 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2001

Содржина: Играно-експериментален филм во којшто младиот уметник, низ призмата на сопствената локална позиција, ги разгледува околностите, условите и правилата на играта - станување успешен уметник.

Автори:

Продуцент: Антов Иво
Директор на филм: Антов Огнен
Директор на фотографија: Крстевски М. Александар

Сценарио -- Сорен Тило Фундер
Монтажа -- Благоја Неделковски
Анимација -- Јовица Пановски
Тон -- Горан Коцов

Фотографии: