< Назад

Оплакување Христово

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1989

Автори: